Created by Templates Zoo

edu comelles

Walk & Talk. Mira-Sol, 2015.


Un projecte d’Edu Comelles i l’Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol. 
Festival FesCamp 2015. Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

Un documental sonor basat en el moviment, en l’acte de caminar i parlar. El projecte planteja reflexionar entorn la reivindicació històrica de la piscina pública alhora que permet re-descobrir el Barri a través de l’escolta. Aquest projecte es presenta com un seguit d’entrevistes-passejades sonores amb veïns del Barri de Mira-sol, pensades per a ser escoltades mentre es recorren els carrers del Barri. La idea del projecte pretén realitzar una cartografia sonora basada en la memòria col·lectiva dels veïns al voltant de la temàtica de l’aigua i el lleure que pugui ser escoltada a través d’auriculars mentre es passeja pel barri i se’n recorren els carrers. El resultat el conformaran 4 passejades sonores per quatre recorreguts diferents pel barri.
 
Les persones interessades contacteu a educomelles@gmail.com per obtenir les gravacions íntegres.
_

Les Rieres. 
 

Conversa de Miquel Biosca (veí de Mira-sol i membre de l’AAVV Sant Joan de Mira-sol) i Elena Albareda (investigadora de la gestió de l’aigua al territori). Hem resseguit la Riera de Can Cabassa des del Tanatori fins a les pistes de Mas Gener.
_

La piscina de Mas Gener.
 

Conversa de Joan Sàbat (veí de Mas Gener) i Ignasi Mangue (historiador de l’aigua). Hem recorregut els voltants del restaurant Mas Gener, els seus carrers, camps i antigues construccions agrícoles.
_

Els orígens del barri.
 

Conversa de Joaquim Mallach, Jordi Martí  i Joaquim Muñoz (veïns de l’entorn de la Bassa de Can Gatxet). Hem sortit de l’estació de Mira-sol fins a trobar el bosc i la bassa de Can Gatxet.
_

Les reivindicacions del barri.
 

 
El bosc de Can Gatxet, la Caserna, el Casal i la futura piscina pública. Conversa amb Josep Maria Àngel i Jaume Massanès (veïns de Mira-sol i membres de l’AAVV Sant Joan de Mira-sol). Hem recorregut el barri partint del Bosc de Can Gatxet fins a arribar al Casal Mira-sol i el solar del futur equipament esportiu i la piscina pública.
_

Mapa dels recorreguts:


_

Organitzat i produït per: