Created by Templates Zoo

edu comelles

Taller de Microfonía | 12.02.22 | EMAC 2022, Borriana, Castelló

Quan: Dissabte 12 de Febrer de 10 a 14 hores.
On: Isósteles Estudi, Av. d'Almassora, 7, 12530 Borriana, Castelló
 
Cost del taller: 70€ (inclou tots els materials necessaris).
Dirigit a: Artistes, músics, fotògrafs, professionals de l'audiovisual, creatius, dissenyadors.

No es requereixen coneixements previs.
_

Aquest taller ofereix la possibilitat d'introduir-se en el món de la microfonía DIY o casolana a través de la construcció de dos tipus de micròfons que ens permeten gravar infinitat de situacions sonores i / o musicals. En el taller, cada participant aprendrà a construir un micròfon de contacte i una parella de micròfons estèreo binaurals. A més de nocions bàsiques de soldadura, el participants s'endurà a casa ambdós micrófons.
 
Micròfon de contacte: Ideal per a amplificar qualsevol instrument de corda o percussió, serveix també per a captació de ressonàncies a partir del contacte amb materials com la fusta, el metall, l'aigua, etc… Aquests micròfons poden ser utilitzats com hidròfons i escoltar sons davall de l'aigua.
 
Micròfons estèreo binaurals: Ideals per a captació de so ambiente, instruments o enregistraments de camp, concerts, xarrades, entrevistes o conferències. Els micròfons binaurals són ideals per a iniciar-se en el món dels enregistraments de camp o simplement millorar la qualitat de so de diversos dispositius com a càmeres rèflex, gravadores portàtils, etc.