Created by Templates Zoo

edu comelles

"For Jean Leon" a Vinfoníes 2015 / Vilafranca del Penedés


_

Els propers 25 i 27 de setembre participaré en els "Tasts Sonors" del festival vilafranquí Vinfoníes 2015. Hi participo amb la peça sonora "For Jean Leon" una composició sonora creada utilitzant, única i exclusivament, el so d’una copa de vi a mig emplenar. En el cas concret d’aquesta peça s’han utilitzat fragments d’una grabació realitzada amb una copa de Jean Leon Vinya Le Havre. L’obra forma part del projecte "Agost". La proposta completa, en format disc serà publicat pel prestigiós segell d’electrònica barceloní spa.RK próximament.

El Tast Sonor es tracta d'un tast a cegues on l’oïda, el gust i l’olfacte prenen tot el pes. Una cuidada posada en escena, que adquireix tons de liturgia, on cada composició musical ens fa descobrir un vi d’una manera diferent. Aquest any hi participen els compositors Ben Houge, Larry Gus i Lloret Salvatge.

El procés creatiu és el següent:

– Cada artista ha rebut una ampolla d’un celler patrocinador.
– L’artista ha composat una peça sonora inspirada en aquell vi en concret.
– En la sessió de tast, el públic degusta a cegues els vins o caves, mentre escolta cada peça sonora.

Totes les composicions i información dels vins són disponibles a la web de Vinfoníes així com la resta de la programació que inclou els Ensemble Topogràfic i Federico Monti.