Created by Templates Zoo

edu comelles

CCCC Podcast | amb Amàlia Garrigós


_

El CCCC s’apunta al moviment podcasting amb el primer podcast museístic de la Comunitat Valenciana realitzat per la periodista radiofònica, Amàlia Garrigós i l’artista sonor, Edu Comelles. L’estrena del CCCC Podcast serà la vespra del Dia Internacional dels Museus, el 17 de maig de 2022.

El Centre del Carme s'ha transformat en un mosaic d'espais diversos de la vida quotidiana unint les arts visuals i escèniques, la literatura, el pensament, la música, l’experimentació, la mediació cultural o la integració social. Es tracta d'una matèria primera riquíssima per a cultivar gèneres periodístics com reportatges, entrevistes o monogràfics, i per a elaborar continguts creatius, en forma de càpsules, fent servir el llenguatge del so com a eina artística i comunicativa per fer viure a l’oient una experiència sensorial única. 

Es tracta d'un podcast narratiu amb un ritme dinàmic i singular que promou i difon l’efervescència cultural i social que es mou dins del claustre del Centre del Carme. Un relat càlid embolcallat d’atmosferes que facen imaginar i sentir tot allò que bull al CCCC. Pretenem enregistrar els sons reals dels esdeveniments que tenen lloc a la institució: des dels testimonis del públic als testimonis dels artistes, des dels concerts en viu a les actuacions performatives. I finalment, volem introduir la poesia I l'experimentació sonora com a ferramentes comunicatives. 

Es planteja com slow radio, un podcast per a assaborir les distintes expressions culturals de les arts. També té vocació territorial cobrint l'activitat cultural d'altres espais del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana a Alacant i Castelló. 

 _