Created by Templates Zoo

edu comelles

Festival Circuito Bucles

Foto: Alain Dacheux.


_

Esta semana estoy en el Festival Circuito Bucles moderando una mesa redonda sobre sonido, cuerpo y procesos con Oriol Rosell, Jessica Martin y Isabela Alfaro, un encuentro para hablar y reflexionar en torno al lema de esta edición del Festival 'The Beat'. Las diferentes connotaciones que adquiere este término desde que surge a finales de los 40 hasta nuestra actualidad, y lo que nos ha inspirado de él para desarrollar la programación así como las relaciones que se establecen entre música y culturas electrónicas, sonido, escucha, cuerpo y movimiento.  

Jueves 20 a las 12:30h en la Facultat de Psicologia i Logopèdia UV / Entrada libre.

Y el domingo pongo la música para "De Hueso y Piel" versión de "Anhel" de Cristina Gómez a partir de las 13h Centre del Carme Cultura Contemporània CCCC / Entrada libre. 

ABRAÇADA, TENDRESA I DESIG | DE HUESO Y PIEL

És un acostament a l’univers conceptual i estètic de la peça «Anhel», l’últim treball escènic de Cristina Gómez codirigit al costat d’Anna Estellés. Com aquesta, cavalca entre la dansa i la performance i s’endinsa en l’essencialitat animal, la cruesa dels cossos i la bellesa del desig Cristina Gómez 

El motor inicial del projecte va ser una abraçada. Després de l’esgotament físic després del sexe sol donar-se una tendresa quasi maternal entre els cossos, una nova i diferent necessitat d’acoble. D’aqueixa necessitat sorgeix i en aqueixa necessitat s’endinsa la proposta. 

Idea i Direcció Artística: Cristina Gómez / Dramaturgia i Direcció Escènica: Anna Estellés / Coreografía i interpretació: Paloma Calderón i Cristina Gómez / Arranjaments de So: Edu Comelles / Música: Edu Comelles, Rafa Ramos, Emptyset, Charlotte Adigéry i Bolis Pupul

Toda la info en:

https://circuito-bucles.com/