Created by Templates Zoo

edu comelles

Taller d'Autogestiรณ a Alcoi | 25 de Marรง, IVAM CADA Alcoi



_

๐“รจ๐œ๐ง๐ข๐ช๐ฎ๐ž๐ฌ ๐๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ฏรจ๐ง๐œ๐ข๐š ๐ฉ๐ž๐ซ ๐š ๐ฅ๐š ๐‰๐ฎ๐ง๐ ๐ฅ๐š ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ฌ ๐€๐ซ๐ญ๐ฌ ๐ข ๐ฅ๐š ๐‚๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ฎ๐ซ๐š 

Impartit per Edu Comelles 

Duraciรณ: 4 hores. 

Places: 20 mร xim. 

Dirigit a: Artistes, mรบsics, fotรฒgrafs, professionals de l'audiovisual, creatius, dissenyadors. 

CONTINGUTS: 

Bloc I: Portafoli, perfil i imatge. 

En aquest primer bloc analitzem com ordenar, estructurar i presentar el nostre perfil digital i professional en diversos formats i plataformes. Treballem la biografia, el currรญculum, la nostra web i la forma en com presentem allรฒ a quรจ ens dediquem. 

Bloc II: Comunicaciรณ Digital. 

Aquest bloc estร  dedicat a analitzar i estructura les dinร miques de treball aplicades al mรณn digital i especialment enfocades a l'รบs de les xarxes socials com a eina laboral. Es presenten casos i s'analitza estratรจgies comunicatives, campanyes i difusiรณ en lรญnia. 

Bloc III: Bones i males prร ctiques. 

Finalment establim un marc en el qual discutir de manera crรญtica bones i males prร ctiques en el mรณn de la cultura en un ampli terme. Analitzarem convocatรฒries i casos especรญfics. Sobretot construirem un marc en el qual establir una praxi solidร ria, coherent i militant amb el sector cultural i els seus avatars. 

Inscripciรณ: 

https://forms.gle/8Fx96cGas2S6fzLLA