Created by Templates Zoo

edu comelles

Agenda de Setembre


_

Arrenca el curs i tinc activitat cada cap de setmana. Després ja sabeu, la cosa afluixa però per ara, açò és el que vindrà en les properes setmanes:

Divendres 8 de Setembre: Concert en directe al Llavador de Tales (Plana Alta, Castelló). Concert inèdit sobre el paisatge sonor dels llavadors rurals acompanyat de locució i guió. Una peça més de l'engranatge del podcast que estic preparant.

Tota la info a: https://www.creativeconnector.es/sinergy/

_

Divendres 15 de Setembre: Concert en directe amb Isabel Latorre al CIVIVOX Condestable de Pamplona dins la programació del Festival NAK.  Presentem una nova versió de "For Pauline", en esta treballem més a fons el diàleg entre gravacions de camp sense tractament i explorem que passa quan li propose a Isabel gastar la veu per a fer música.

Tota la info: https://nakfestival.com/15_09_23-for-pauline/

_

Divendres 22 de Setembre: Inauguració de la instal·lació site-specific al Llavador de Tales titulada "De Presències". Esta es una intervenció visual que posa en valor la troballa d'un escarabat subacuàtic en l'ecosistema del Riu Veo, un indicador de la bona salut i biodiversitat d'aquest riu castellonenc. 

Tota la info a: https://www.creativeconnector.es/sinergy/