Created by Templates Zoo

edu comelles

"Aquí i Ara" Improvització lliure i Dansa amb Pepa Cases | Cicle ULTRASONS 23, L'Alcora

Aquesta proposta multidisciplinària explora a través del moviment, la vibració i l'escolta la possibilitat d'habitar un espai a partir de l'intuïció, la immediatesa, l'aquí i l'ara. 

Es tracta de l'aposta de dues creadores (ambdues en els seus respectius territoris) dialogant en l'espai a la recerca d'un espai creat a partir de l'aleatorietat, l'instint i la creació primària en un lloc concret en un espai determinat, un concert ballat o una dansa musicada en temps real. 

Pepa Cases des de la dansa, el moviment i el cos; i Edu Comelles des de l'experimentació sonora, la música ambient i la nova clàssica construeixen un espai únic, irrepetible i basat en l'improvisació on tot i té cabuda, però on el diàleg, la calma, l'escolta i la mirada es creuen per a crear moments inesperats, silencis, tensions i entrecreuaments. 

Alhora, esta proposta busca espais singulars, llocs no convencionals on expandir el camp d'acció d'un espectacle eclèctic, conscient del seu entorn i obert a explorar interaccions amb el paisatge sonor dels espais on es duu a terme la proposta. 

Aquí i Ara és un espectacle per a espais singulars que combina dansa, moviment i performance amb música electrònica ambiental i minimalista. Es tracta d'una proposta contemplativa, hedonista i per a tots els públics.

_