Created by Templates Zoo

edu comelles

Els Noms de la por

_

Naix el pòdcast «Els noms de la por» per a reflexionar, escorcollar i cercar quines son les nostres pors, les pors de les persones adultes,  per què existeix la por? A què tenim por? I si es dona el cas: Espantar-la! o no! En tot cas, viatjarem pel territori valencià sempre ben acompanyades per la nostra tradició oral, com sempre ens agrada fer dins la campanya d'Espanta la por. 

El dia 26 d’octubre a les 20 hores vos convidem a fer amb nosaltres l’escolta col·lectiva del primer episodi: A què tenim por els valencians i les valencianes? Serà a la sala VIII de l’exposició permanent de L’ETNO davall un sostre ple de cultura popular i amb poqueta llum. Cal inscripció prèvia enviant un correu a biblioteca.etnologia@dival.es

No és un pòdcast per a parlar de monstres valencians, d'espantacriatures, o de llegendes valencianes, però les utilitzarem per a demostrar-vos que les pors contemporànies i la manera que tenim d'afrontar en l'actualitat les pors més tradicionals, poden explicar-se i les podem arribar a entendre millor amb l'ajuda de la nostra tradició oral.  

«Els noms de la por» és un pòdcast de la Biblioteca de L’ETNO. La idea original és d’Almudena Francés i Amparo Pons, el guió d’Almudena Francés amb la col·laboració de Carles Cano i el disseny de so i música d’Edu Comelles i Rafa Ramos Sania.

Cada dijous en tindreu un de nou, apunteu les dates: 

26 d’octubre - Els noms de la por ep. 1 
«A què tenim por els valencians i valencianes?»

2 de novembre - Els noms de la por ep. 2
«Faltar no és sinònim de morir»

9 de novembre - Els noms de la por ep. 3
«El dol dol»

16 de novembre - Els noms de la por ep. 4 
«Morir, desaparèixer i ja está?»

+ info:

https://letno.dival.es/ca/actividad/conferencia-o-presentacio/podcast-els-noms-de-la-por

_

Fotos de Maria Sainz de l'acte d'escolta col·lectiva i presentació del Podcast a l'Andana dels Objectes de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.