Created by Templates Zoo

edu comelles

Verde Casi Negro | Banda Sonora per a Circ Contemporani

 
Banda sonora original, disseny de so i muntatge musical per a l'obra de Circ Contemporàni "Verde Casi Negro" d'Eleanora Gronchi i Pablo Meneu. Projecte realitzat conjuntament amb Rafa Ramos Sania i amb la col·laboració eventual d'Avelino Saavedra. S'ha creat música original i remescles a partir de temes musicals preexistents així com versions o preludis, enllaços i connexions amb peces de músiques clàssiques i pop.

El conjunt de la banda sonora original ha sigut creada a partir de pianos, violoncells, contrabaix, electrònica, bateria i percussió i gravacions de camp. També s'han creat coixins d'atmòsferes harmòniques per enllaçar i crear una narrativitat i una dramatúrgia del so que teixeixi el conjunt de l'obra. El paisatge sonor i les gravacions de camp son elements presents en l'obra en forma de d'efectes de so i ambientació.

El següent fragment presenta un extracte realitzat amb electrònica, efectes i sampleig de piano:


"Rosa Ropes" Edu Comelles, 2023.
CC BY-NC-SA 4.0 Código legal Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional 

_

Reseña:

El ambiente sonoro es sobrecogedor, de gran belleza. A veces nos da la sensación de estar dentro de un submarino, en el fondo de un mar muerto, como respirando a través de una escafandra; otras, ese efecto se deshace cuando la puerta y las ventanas se abren e intuimos la tormenta, la tempestad, el caos, que habita fuera. También acompaña con gran tino los silencios, las miradas, las interacciones, los encuentros y desencuentros de los personajes.  

+ info: https://www.redescenica.com/verde-casi-negro-de-institut-valencia-de-cultura/

_
 
Fotos de José Jordán.

Sinopsi: 

Un saló verd molsa. Unes finestres que sempre donen a una nit profunda. I per allà, un home en decadència entropessa contínuament, un empleat s’esforça per guanyar-se el favor dels seus superiors i una dona, delicada i brutal, roman tancada en el passat. 

Verde Casi Negro explora la intimitat ancestral i salvatge de la natura humana, la tensió entre l’èxtasi de deixar-se seduir per allò desconegut i la seguretat inerta i calmada d’allò que sempre va ser i serà. 

Verde Casi Negro és una producció pública de circ contemporani que està dins del cicle “Constel·lació Sanchis Sinisterra” i que agafa com a punt d’inspiració l’obra EL LECTOR POR HORAS del mateix José Sanchis Sinisterra.

Verde Casi Negro d'Eleonora Gronchi i Pablo Meneu 

Producció pròpia IVC Arts Escèniques | Circ contemporani 

+ info: 

https://ivc.gva.es/val/escena-val/programacio-escena/verde-casi-negro-val