Created by Templates Zoo

edu comelles

Les Veus, La Documental, 2023

De resultes dels processos de treballs de la iniciativa #Synergy Álvaro de los Ángeles ha glossat en "Les Veus" una publicació que recull un relat fantàstic que sovint passa desapercebut en la creació contemporània. 

Ara a través de La documental edicions estos processos que vàrem tirar endavant en Tales (Plana Baixa) cristal·litzen en esta publicació limitada i numerada. En ella es narren dinàmiques de treball, interaccions i moments que signifiquen i visibilitzen com treballem les i els artistes. 

Recordem que en este context vaig produir "D'absències" un xicotet documental sonor (narrat per Álvaro de los Ángeles i Ana Moure ) sobre dues absències sonores a la vila de Tales. El teniu a la meua pàgina de Bandcamp. 

https://educomelles.bandcamp.com/album/dabsc-ncies 

També es recull un descobriment bio acústic amb final feliç que donà peu a una instal·lació site-specific al llavador de Tales. 

http://www.educomelles.com/2023/09/presencia.html 

Agraït sempre als amics que fan possible que coses com estes passen en la perifèria de tot: Maya-Marja Jankovic, Vicent Ros, Pepa Cases, La Mary Posa, Monica Del Rey Jordà Gema Del Rey Jordà. 

Este cap de setmana en el Baba Kamo podeu aplegar a la taula de La Documental i endur-vos una còpia. Serà al CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània, aneu, feu el favor.

_