Created by Templates Zoo

edu comelles

Balanç Curs 2022-23


_
 
A punt de tancar faig un poc de balanç de què ha sigut este any que arrencava en dues instal·lacions una a Balaguer, "El so imaginat és el més potent i suggeridor" en el safareig de la Reguereta dins del festival Formes 2022 i un altre Réplica al pati de l'Escola de Música de Tortosa dins del festival A Cel Obert. En març vaig desenvolupar el col·laboració amb la Falla Immaterial, SENT i MENT a la Nau centre Cultural i el MUViM. Més recentment i de nou en la conca de l'Ebre, a Lleida podeu visitar fins a novembre Afectes Sònics a la Panera de Lleida on trobareu grans obres i la meua instal·lació Fleeting Moments.

Ha seguit un període llarg de treball de formigueta amb Amàlia Garrigós, entregant de forma quinzenal la que està sent la segona temporada del #CCCCPodcast al Centre del Carme i que em servix per a explorar límits, aprendre i endinsar-me al màxim en el món del pòdcast.

En una línia similar he treballat en dos xicotets documentals sonors, de dues poblacions amb Riu, l'una allunyada de l'altre, Tales a la Serra de l'Espadà on he fet "d'Absències" i Labuerda al Sobrarbe on he fet "Labuerda, quietud, movimiento y cambio" i que en breu podreu escoltar. En el camp audiovisual he tingut la tasca titànica però molt engrescadora de fer el disseny de so per a SUCRO la road movie fluvial de Toni Lucas i Vicent Pons (Bressol Produccions).

També ha sigut l'any del debut de la col·laboració que mantinc amb la pianista Marina Delicado al Festival Vociferio i l'estrena a València de 40 Altaveus que són un paisatge dos concerts superdiferents però realitzats en les millors condicions en dos espais increïbles. He tingut també el plaer de tocar a Alcover, Madrid (en dues ocasions), Sant Pol de Mar i Meliana.

Finalment, el treball més invisible, però més intens, el que estic duent a terme amb L'ETNO Museu Valencià d'Etnologia on este juny vaig col·laborar en el disseny de so de la mostra Paterna Lloc de Perpetració i Memòria. A part del treball per a l'expo de Fosses he seguit amunt i avall del país gravant paisatges sonors autòctons a Ontinyent, Canals, Les Useres, Penyagolosa, València Ciutat i molt més.

I en setembre, arrenca un nou curs, hi haurà sobretot més pòdcasts (en plural), circ, teatre, audiovisuals i instal·lacions. Contra vent i marea, després ja veurem.

Bon estiu a totes.